Informatie

Informatie
 

Welkom op mijn site! Mijn naam is Victor van Dijk. Ik heb Culturele Antropologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht, met als specialisme Latijns-Amerika (en BraziliŽ in het bijzonder). Wegens verrijkende, maar veelal onaangename ervaringen in deze regio; het gebrek aan 'passend' antropologenwerk; mijn kennismaking met het Tibetaans boeddhisme heb ik besloten om het heft in eigen handen te nemen en mijn vak als een creatieve hobby uit te oefenen.

Deze site laat een deel van de informatie zien van het onderzoek dat ik heb gedaan in het kader van de productie van een TV-documentaire over Tibet & Ladakh. 'Dankzij' een hoop afgunst naar mij toe omdat ik met een origineel idee aankwam dat nog niet eerder was uitgevoerd, en dientengevolge een gebrek aan financiële middelen, werd het project stilgezet, na anderhalf jaar gekookt te hebben op het vuur.

Wees gewaarschuwd wanneer je in Nederland met een nieuw idee voor de dag komt!

Klik hier om meer uit deze pagina's te halen, door het Ü-chen font te downloaden. Je hebt een programma als WinZip nodig om de file in een folder te unzippen. Ga daarna naar Start--> Settings --> Control Panel en dubbel-klik op Fonts. In het File Menu klik je op Install New Font. Kies het Ü-chen font. Vanaf nu kun je de Tibetaanse teksten op deze en overige pagina's zien zoals ze zijn bedoeld!

Heb je opmerkingen of vragen, stuur mij gerust een e-mail!